De Instructrice

Monique Daelmans: jouw instructrice voor rijles in Gouda, Krimpenerwaard, Rotterdam en omgeving
Wat leuk dat je benieuwd bent naar de rijlessen van Autorijschool Modante. Waarschijnlijk wil je graag weten met wie je in de auto terecht komt. Ik stel mezelf dan ook graag even aan je voor!

Mijn naam is Monique Daelmans. Toen mijn dochter werd geboren in 2002, ben ik begonnen met het verzorgen van rijles in de regio Krimpenerwaard, Gouda en Rotterdam. Dit omdat het aanleren van autorijden mijn allergrootste passie is. Ik vind niets leuker dan mensen helpen bij het behalen van hun rijbewijs of ze meer te leren als ze in een later stadium merken dat zij bepaalde situaties lastig vinden.

Ik haalde weliswaar in 2002 mijn lesbevoegdheid, maar ook daarna bleef ik mezelf verbeteren. Dit omdat ik mijn basisbevoegdheid graag wilde uitbreiden. Ik ben van mening dat iedereen het verdiend om te genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt. Daarom heb ik verschillende cursussen gevolgd zodat ik nóg meer kan leren aan mijn leerlingen. Zo kan ik ervoor zorgen dat ook weggebruikers in spé met faalangst, AD(H)D en stoornissen in het autisme spectrum (ASS) met een gerust hart kunnen lessen. Je veilig en comfortabel voelen in de auto is immers het allerbelangrijkste.

Monique Daelmans - De Instructrice
Monique Daelmans - De Instructrice

Autorijschool Modante
Na flink wat jaren lesgeven was ik toe aan de volgende stap. Daarom ben ik in 2018 mijn eigen rijschool in Gouderak gestart. Nog altijd verzorg ik de rijlessen zelf, puur omdat ik dit zo leuk vind. Niets maakt mij blijer dan leerlingen die stuk voor stuk met een blij gezicht en een rijbewijs op zak de weg op gaan.

Je rijopleiding draag je de rest van je leven met je mee. Daarom is het erg belangrijk dat je een goede rijschool kiest. Ik ben van mening dat je het snelste en het beste leert in een goede, veilige en vertrouwde omgeving. In de lesauto van Modante is alles bespreekbaar en kijken we samen naar de beste oplossing. Ik vind het belangrijk dat we zoveel mogelijk van de lesstof herhalen, zodat jij helemaal klaar bent voor je praktijkexamen en daarna met een gerust hart de weg op kunt.

Wil jij ook rijles in Gouda, Krimpenerwaard, Rotterdam of omgeving volgen? Bekijk dan snel onze voordelige lespakketten. Liever eerst meer informatie? Je mag mij altijd bellen op 0627027009 of mailen naar info@autorijschoolmodante.nl. Ik beantwoord jouw vragen heel graag.